Sanaseppo 4/2021

Sanaseppojen juhlavuoden loppupläjäys on tullut ulos painosta. Tämä ennennäkemätön 104-sivuinen järkäle pitää sisällään tietenkin runsaasti tehtäviä (myös runsaasti palkintotehtäviä), kisasuojelijoiden tervehdyksiä, ristikkoharrastajien haastatteluja, historiikkia, arkistojen helmiä ja kaikkea muuta mukavaa. Mukana on myös hieman erikoisempilaatuinen laatijaesittely kun Ilmo Juhani Liljeroos astuu julkisuuteen. Lisäksi lehdessä on vihjeittämiskilpailu, jonka palkintona on tarjolla runsaasti mainetta ja vapaajäsenyyksiä!

Tämän ainutlaatuisen lehden, kuten myös muutkin Sanaseppo-lehdet, saa vain Sanaseppojen jäsenet. Joten jos et vielä ole kerhomme jäsen, voit liittyä täältä löytyvällä lomakkeella. Liittymällä jäseneksi ennen vuoden vaihdetta saat ensi vuoden jäsenyyden lisäksi myös tämän lehden kaupan päälle.

Tiesithän että voit ostaa jäsenyyden myös lahjaksi. Nyt onkin oiva hetki hommata jäsenyys vaikka joululahjaksi. Myös ennen vuoden vaihdetta ostettuihin lahjajäsenyyksiin saa kaupan päälle juhlanumeron. Lahjajäseneksi liittäminen käy helpoiten täällä.