Ristikko SM 2023

Ristikko SM päästään vihdoin järjestämään 22.4.2023. Kilpailun pitopaikkana toimii Kallion Virastotalon ravin­tola, Toinen linja 4, 00530 Helsinki. Tarkemmat kello­najat ilmoitetaan myöhemmin. Osallistumismaksu kattaa osallistumisen lisäksi salaattilounaan sekä aikaisemmin ilmoitetusta poiketen myös aamukahvin ja sämpylän. Lisäksi kahvila palvelee itsepalvelukassalta tilaisuuden ajan. Ostettavissa on virvokkeita, makeisia ja välipaloja. Näiden maksu onnistuu vain maksukortilla.

Ilmoittautuminen

Huom: ilmoittautuminen päättyy 28.2.2023.

AIEMMIN ILMOITTAUTUNEET

Jos olet jo aikaisemmin ilmoittautunut Ristikko SM 2020 -kisaan joka peruttiin koronan takia, vahvista osallistumisesi Ristikko SM 2023 -kisaan tästä.

UUDET ILMOITTAUTUMISET

Jos olet uusi ilmoittautuja, ilmoittaudu kisaan tästä.

Muistathan maksaa osallistumismaksun:

Maksa osallistumismaksu 30 euroa seuran tilille: Fl97 5800 1320 1999 94, ja laita viestiksi Ristikko SM 2023 ja ilmoittautujan nimi.

HUOM!

Vaikka olet ilmoittautunut aikaisemmin vuoden 2020 kisaan, vaikka olet ehkä ilmoittanut sen jälkeen meille yhteystietosi, vaikka olisit kertonut kesäpäivillä että tulet kisaan, niin lähetä “aiemmin ilmoittautuneiden” lomake!

 Kysymme myös yhteystietosi, jotta meillä on varmasti ajan tasalla olevat tiedot. Vanha osallistumismaksu on edelleen voimassa, eli uutta osallistumismaksua ei tarvitse maksaa.

 Jos kuitenkin olet pyytänyt aikaisemmin ilmoittautumismaksun palautuksen, sinun täytyy ilmoittautua ja maksaa uudelleen.