Ristikko SM 2020

Päivitetty 13.8.2020

Ristikko SM 2020

Vallitsevan koronatilanteen takia Sanaristikkoseura Sanasepot ry ei pysty takaamaan Ristikko SM -kilpailun onnistumista vielä syksyn 2020 aikana. Kilpailun uusi ajankohta päätetään heti, kun turvallinen järjestäminen on mahdollista. Tiedotamme kilpailun uudesta ajankohdasta hyvissä ajoin, vähintään kolme kuukautta ennen kilpailupäivää. Lisätietoja löydät osoitteesta sanasepot.fi ja facebookissa facebook.com/sanasepot.

Kilpailijoille, jotka ovat ilmoittaneet yhteystietonsa seuran sihteerille, ilmoitamme uudesta ajankohdasta myös henkilökohtaisesti sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeellä. Jos et ole vielä ilmoittanut yhteystietojasi, voit tehdä sen esimerkiksi sähköpostilla: sihteeri@sanasepot.fi.

Tehdyt ilmoittautumiset ovat voimassa edelleen ja voit jättää osallistumismaksusi odottamaan uutta kilpailupäivää. Myös maksun palautus on mahdollista. Ota tällöin yhteyttä seuran sihteeriin sihteeri@sanasepot.fi tai 045 7877 7570.

RISTIKKO SM 2020
JÄRJESTETÄÄN OMIN VOIMIN

RISTIKKO SM ON SIIRRETTY SYKSYLLE EIKÄ UUSIA ILMOITTAUTUMISIA OTETA TÄLLÄ HETKELLÄ VASTAAN.

Odotettu Ristikko SM 2020 järjestetään tällä kertaa Sanaseppojen omin talkoovoimin. Alkukilpailua ei ole lainkaan. Kymmenen finalistia haetaan kahden karsintatehtävän perusteella. Lounaan jälkeen, siis ennen finaalia, on mukavaa ristikkoaiheista ohjelmaa. Kaikki tämä tapahtuu Helsingissä Kallion virastotalossa osoitteessa Toinen linja 4.

Päivä on lauantai 18.4.2020 eli päivää ennen Sanaseppojen kevätristeilyä. Nyt kannattaa varata pitkä viikonloppu nautiskeluun mukavassa seurassa! Sisäänkirjautuminen kisaan alkaa klo 8.30 ja itse kilpailutilaisuus klo 10.00. Tulethan hyvissä ajoin paikalle, koska kirjautumisessa saattaa olla ruuhkaa juuri ennen tilaisuuden alkua, ja vain kirjautuneet kilpailijat voidaan ottaa kisaan. Tilaisuuden arvioitu päättymisaika on klo 15.00.

Kilpailijat otetaan mukaan ilmoittautumis­järjestyksessä. Aikaa on maaliskuun loppuun asti. Ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu 30 euroa Sanaseppojen tilille FI97 5800 1320 1999 94. Merkitse viestiosaan oma nimesi, kotipaikkasi ja merkintä SM 2020. Paikkoja on runsaasti, mutta pidätämme oikeuden keskeyttää ilmoittautuminen, jos tila uhkaa täyttyä.

Hintaan sisältyy paikan päällä tarjottava lounas, jonka arvo on noin 15 euroa. Kilpailupaikalla on myös kioskityyppinen myyntipiste josta saa kahvia ja muita juomia sekä pientä purtavaa tilaisuuden ajan.

Lisätietoja saa sihteeriltä puh / txt 045 7877 7570 tai sähköpostilla sihteeri@sanasepot.fi. Myös Sanaseppojen Facebook-sivulla https://facebook.com/sanasepot on tietoja kisasta; sivun lukeminen ei vaadi kirjautumista tai Facebook-tiliä, eli on kaikkien netin käyttäjien katsottavissa.

Ilmoitathan mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot sihteerille.