Turun paikalliskerho

Turun paikalliskerho

Paikka

Panimoravintola Koulun alakerta,
Eerikinkatu 18

Aika

kuukauden kolmas tiistai klo 17

Yhteyshenkilö

Tuuli Rauvola
tuuli@rauvola.fi

Puhelin 040 5022 482

Sinulle, joka et ole vielä mukana toiminnassa

Jos olet löytänyt tiesi tänne, tiedät varmaan keitä sanasepot ovat. Mikä meitä yhdistää? 
Turun paikalliskerhon perustava kokous pidettiin 30.10.1983. Siitä saakka itse olen ollut Sanasepoissa mukana. Mukava kuulua joukkoon vaikken niin kovin aktiivinen aina ole ollut. Paikalliseen kuukausittaisiin tapaamisiin yritän ilmestyä, jos suinkin ennätän ja muistan. Olemme vuosien varrella tehneet myös vierailuja Poriin, Forssaan, Tampereelle ja Uuteenkaupunkiin. Meilläkin on käynyt vieraita kyseisiltä paikkakunnilta.

Jäsenille jotka eivät vielä ole käyneet paikalliskerhossa

Aikanaan, meitä oli kymmenenkin aktiivista kävijää kuukausittain. Nyt on osa tullut vanhaksi, sairaaksi tai poistunut joukostamme. Viitisen henkeä on vuosien takaa tuttuja. Matkan varrella uusia kasvoja on piipahtanut, mutta vakio joukko ei ole vain lisääntynyt.
Mitä teemme kuukauden ensimmäisinä tiistai-iltoina?
Osalla on mukana visaisia tehtäviä, jotka pitäisi saada ratkotuksi ennen arvontaan lähettämistä. Yhteispelillä se sujuu tai sitten ei. Usein on saatu ainakin vähän avitetuksi pulassa olijaa.  Ryhmäratkonta on tehokasta.
Vaikka haluaisitkin itse selvitä visaisista tehtävistä, tule mukaan puhumaan ristikoista ja/tai kaiken maailman asioista.
Pitääkö ostaa jotakin?
Ei tarvitse. Kokoontumispaikkamme on hotellin ala-aulassa. Ravintolapalvelut ovat käytettävissä, mutta ne ostavat, jotka haluavat.

Mitä sinä haluat tietää ristikkorintamalta – ratkonnasta, laadinnasta, kisailuista ym?
Tule ja kerro se.

Voiko tulla paikalle, vaikkei ole jäsen ja tuoda tuttavansakin?
Tottakai voi, tietysti. Tervetuloa!