Lahden paikalliskerho

Lahden erikoiset

Paikka

ravintola Santa Fé, Torikatu 1, 2. kerros


Aika

kuukauden toinen keskiviikko klo 18

Kesällä 2021 Erikoiset eivät kokoonnu heinäkuussa.

Yhteyshenkilö

Jari Keränen
jari.a.keranen@phnet.fi
Puhelin 040 837 5260

Esittely

Sanaseppojen Lahden seudun paikalliskerho on nimeltään Lahden erikoiset. Aloitimme toimintamme vuonna 2000 ja kuukausikokoontumisiimme osallistuu noin viisi sanaseppoa. Jokainen meistä paitsi ratkoo niin myös laatii ristikoita, enemmän tai vähemmän. Kokoontumisissa ratkomme (usein varta vasten laadittuja) ristikoita ja juttelemme niistä ja yleensä vähän muustakin. Ravintolassa kun kokoonnumme, syöminen ja juominen kuuluvat asiaan kunkin omaan tyyliin.

Vierailutoiminta kuuluu olennaisena osana kerhomme toimintaan. Olemme voineet siksi tutustua moneen huippulaatijaan ja ristikoiden toteuttajaan. Olemme myös vierailleet muissa paikalliskerhoissa runsaan sadan kilometrin säteellä Lahdesta ja vastaavasti kutsuneet niiden jäseniä vastavierailulle. Vierailutoiminta antaa tervetullutta vaihtelua kokoontumisiimme.

Otamme mielihyvin vastaan uusia kävijöitä. Yhteiset kokoontumiset rohkaisevat niin ristikoiden ratkomista kuin niiden laadintaakin. Ongelmien ratkontaan saa yleensä apua joltain toiselta.